Jan Starke uit Oude Pekela pakt eerste punt bij PPK dammen

Jan Starke uit Oude Pekela heeft woensdagavond 26 oktober zijn eerste punt behaald bij het persoonlijk provinciaal kampioenschap dammen in de eerste klasse. Dit was trouwens de eerste wedstrijd van Jan Starke in dit kampioenschap. Jan nam het die avond, in het gebouw van S.V. Bovenburen in Winschoten, op tegen Fenno Werkman uit Baflo. Woensdagavond 2 november bindt Jan Starke in dezelfde locatie de strijd aan met clubgenoot Han Tuenter uit Westerlee. Jan heeft nog alle kansen voor een goede klassering, daar Folkert Eerdmans uit Groningen, Johan Mulder uit Kropswolde en Jan Starke elk slechts één verliespunt hebben geïncasseerd. De overige spelers hebben daarentegen 3 of meer verliespunten opgelopen.

Stand 1e klasse PPK provincie Groningen
1. Folkert Eerdmans Groningen 3 – 5
2. Johan Mulder Kropswolde 2 – 3
3. Jack Westerdijk Delfzijl 3 – 3
4. Renie Jas Groningen 3 – 3
5. Fenno Werkman Baflo 3 – 3
6. Marinus Damkat Groningen 3 – 2
7. Jan Starke Oude Pekela 1 – 1
8. Bob van der Mark Groningen 2 – 1
9. Han Tuenter Westerlee 2 – 1