Winschoten 2 niet opgewassen tegen Rhederweg

In de 1e klasse van de Oost Groninger Dambond kon het 2e viertal van Damclub Winschoten niet voorkomen dat Rhederweg met 6-2 won. Desondanks kwamen In dorpshuis Rhederbrug, Frans de Groot en Jan Starke tegen respectievelijk Eise R. Schulting en Jan Bos tot een knappe puntendeling. Het viertal van Damclub Rhederweg dat ruim 50 jaar in de hoofdklasse van de Oost Groninger Dambond vertoefde, is na de degradatie een maatje te groot voor Meeden 2, Pekela en Winschoten 2. Desondanks werd goed partij gegeven.

Gedetailleerde uitslag

DC Rhederweg – DC Winschoten 2
1. Arthur Kalverboer – Jacob De Groot 2-0
2. Eise R. Schulting – Frans de Groot 1-1
3. Jan Bos – Jan Starke 1-1
4. Chris Kranenborg – Harrie Molthoop 2-0
6-2

Stand 1e klasse OGD

1. DC Rhederweg 2-4 13 bp
2. DC Pekela 1-1 4
3. DC Meeden 2 2-1 5
4. DC Winschoten 2 1-0 2