Katrinus Posthumus en Jan Starke naar remise op PPK dammen

Het persoonlijk Provinciaal Kampioenschap (PPK) dammen heeft dinsdag 27 september in het Jannes van der Wal Denksportcentrum in Groningen remises opgeleverd voor Katrinus Posthumus uit Hoogezand en Jan Starke uit Oude Pekela. Jan kwam in de 1e klasse een puntendeling overeen met Fenno Werkman uit Baflo en staat momenteel op een 6e plaats met 1 punt uit 2 wedstrijden. Katrinus daarentegen behaalde een gelijkwaardige puntendeling tegen Danny Staal uit Groningen (rating 1334) Door dit resultaat bezet Katrinus Posthumus de 3e plaats in de hoofdklasse en steeg ondertussen naar 1194 ratingpunten.

Programma 3e ronde hoofdklasse
Johan Rademaker – Siep Buurke
Bert Dollekamp – Berend Pleiter
Danny Staal – Herman Mulder
Nico Werkman – Katrinus Posthumus

Programma 3e ronde 1e klasse
Fenno Werkman – Arne Sterenberg
Rudolf Schwab – Jan Starke
Eddy Groenhagen – Gezinus Bottema
Joop van der Heide – Jack Westerdijk