Dammer Jan Starke na remise 4e bij PPK

De 35-jarige Jan Starke uit Oude Pekela is na de puntendeling in de barrage tegen Jack Westerdijk uit Delfzijl uiteindelijk 4e geworden om het Persoonlijk Provinciaal Kampioenschap dammen (PPK). In de reguliere partijen stond Jan op een gedeelde 3e plaats samen met Rudolf Schwab uit Westeremden, Joop van der Heide uit Uithuizen en Jack Westerdijk. Daar Rudolf zich terugtrok bleven Jack, Joop en Jan over voor een barrage. Jack won tegen Joop en speelde gelijk tegen Jan. Jan kwam een puntendeling overeen met Joop en Jack. Daardoor werd Jack derde en Jan vierde in de eindrangschikking. Hiermede behaalde Jan een 50% score over 9 partijen. Jan verloor overigens zijn eerste partij tegen de latere kampioen Gezinus Bottema en won tegen Anko Sterenberg. In de overige 7 partijen kwam Jan remise overeen. Zowaar een puike prestatie.