Provincie Groningen met 2 teams naar Nationale Jeugddamdag

De Nationale Jeugddamdag voor zaterdag 9 september in Heerde (Gld) is opgeschoven naar zaterdag 7 oktober, waarbij de Provincie Groningen met 2 jeugdteams gaat deelnemen.
Dit NK voor Provincieteams wordt georganiseerd voor de categorieën junioren, aspiranten, pupillen en welpen. De Provinciaal jeugdleider Rudolf Schwab uit Westeremden heeft bij de KNDB een pupillen- en een welpenteam ingeschreven. Hiervoor worden spelers geselecteerd van Damgenootschap het Noorden uit Groningen, DV Warffum en Damclub Winschoten.
De teams bestaan uit vijftallen. De geselecteerde spelers zijn voor het welpenteam Bas Blanken uit Groningen, Janick Lanting en Sky Koghee uit Bad Nieuweschans, Edo Edens uit Nieuw Beerta en Jona Bos uit Wedderveer. Voor het pupillenteam zijn geselecteerd Demi Peters uit Bad Nieuweschans, Joost Meijer uit Bedum, Sander Staal, Max Doornik, Sebastiaan Pellikaan en Wouter Keitz allen uit Groningen.