Basisschoolleerlingen in Oost Groningen dammen om persoonlijke titel

Alle basisschoolleerlingen uit de gemeenten Pekela, Oldambt en de voormalige gemeente Bellingwedde kunnen woensdagmiddag 27 februari op voor de persoonlijke damtitel. Dit toernooi geldt voor de categorie leerlingen uit groep 4 t/m 6 de welpen en groep 7/8 de pupillen en vindt plaats in het gebouw van SV Bovenburen in Winschoten. Dit evenement is een vervolg op het 7e scholendamtoernooi dat 23 januari en 6 februari plaatsvond in dezelfde locatie. De deelnemende kinderen hoeven uiteraard geen lid te zijn van een damclub om mee te mogen spelen. De organisatie van dit kampioenschap is in handen van de plaatselijke damclub. Na afloop worden alle kinderen beloond met een prijs, de nummer 1, 2 en 3 een beker en de andere deelnemers een medaille. De deelnemers kunnen zich melden bij jeugdleider Evert van Leeuwen via het mailadres elvl54@hotmail.com of via de site van Damclub Winschoten, www.damclub-winschoten.nl