Onderlinge competitie Damclub Winschoten

Woensdagavond 22 september speelden de leden van Damclub Winschoten in het gebouw van S.V. Bovenburen aan de Tromplaan de 4e ronde van de onderlinge competitie. Deze clubavond werd wederom goed bezocht door 16 leden, met de aantekening dat een achttal leden waren verhindert.

Jan Aeilkema Jakob Pronk 1 – 1
Han Tuenter Ben Dekens 0 – 2
Johan Mulder Ben Haan 1 – 1
Janick Lanting Albertus Kamps 0 – 2
Geert Lubberink Jilje Scheeringa 2 – 0
Marchinus Mulder Grieko Kruijer 2 – 0
Jamey Loots Ties Willems 2 – 0
Ties Willems Anne Snoey 0 – 2

Daarnaast werden nog diverse oefenpartijen afgewerkt.

Jeugdafdeling

Woensdagmiddag is van 14.00 uur tot 15.00 uur ingepland voor de jeugdleden die eveneens hun “thuishaven” hebben in het gebouw van Speeltuinvereniging Bovenburen. Deze basisschoolleerlingen kunnen trainen voor een damdiploma. Het Van der Wal damdiploma is het eerste wat gehaald kan worden. Hierbij worden allereerst de grondbeginselen van het dammen onderwezen, waarbij wordt begonnen met de spelregels.