Kyra van Driel en Britt Jeths geslaagd voor damdiploma “Wiersma zwart”

Woensdagmiddag 17 februari zijn in het gebouw van SV Bovenburen in Winschoten de examens voor het damdiploma “Wiersma zwart” afgenomen. De 12 jarige Kyra van Driel uit Heiligerlee en de 12 jarige Britt Jeths uit Vriescheloo zijn hiervoor geslaagd. Nadat beide meisjes afgelopen week met succes het proefexamen hadden doorlopen konden ze met een gerust hart aan het examen beginnen. Met het “Van der Wal” en “Wiersma wit” diploma op zak ging deze examenstof wat dieper in op de theorie. Na de voorjaarsvakantie gaan beide meisjes beginnen aan de 4e sessie van de KNDB opleidingsboeken, het Sijbrands wit” gedeelte. Kyra en Britt zitten op de jeugdafdeling van Damclub Winschoten en worden bij de lessen ondersteund door het kader. Voorzitter Ben Haan reikte tenslotte de diploma’s uit.