Record aantal dammers op training Damclub Winschoten

Er is 23 en 24 januari een nieuw record geboekt voor het bezoek aan de clubavond van Damclub Winschoten. Het begon op dinsdagavond in het gebouw van SV Bovenburen aan de Tromplaan voor de gevorderden en herintreders, waar evenals vorige week 16 leden acte de précéanse gaven. De jeugdafdeling op woensdagmiddag werd maar liefst bezocht door 17 jonge dammertjes.

Uitslagen beginners/herintreders

Richard de Rooy – Tjerk Loots 2 – 0
Chanella Huft – Sten Doddema 0 – 2
Wim Westerbeek – Danny Krasnice 2 – 0
Han Tuenter – Geert Lubberink 1 – 1
Mirjam Venema – Jan Starke 0 – 2
Anke Sijbesma – Grieko Kruijer 0 – 2
Anne Snoey – Evert van Leeuwen 2 – 0
Demi Peters – Harrie Molthoop 0 – 2

Daarnaast werden nog tot ongeveen 21.30 uur oefenpartijen gespeeld. Al met al wordt reeeds om 18.00 uur begonnen met de jeugdige dammers.
Uitslagen gevorderden
Han Tuenter – Ben Haan 0 – 2
Jakob Pronk – Geert Lubberink 2 – 0

Extra training schooldammen
Op het scholendamtoernooi woensdag 17 januari werden de spelers van OBS Houwingaham uit Bad Nieuweschans en Van CBS De Vossenburcht uit Winschoten uitgenodigd komende woensdagen mee te draaien op de jeugdafdeling tot het persoonlijk kampioenschap op woensdag 28 februari.

Viertal
Het viertal van Damclub Winschoten gaat maandagavond voor de “uitwedstrijd” naar het Dorpshuis in Meeden om tegen Meeden 1 uit te komen.

10 tal
Zaterdag 3 februari neemt het 10 tal van Damclub Winschoten het in de “thuiswedstrijd” in de Bovenburen op tegen Roden/Leek.