Voorlopig GEEN clubmiddagen/avonden i.v.m. coronavirus

Damvrienden,

Het bestuur van de damclub heeft besloten, in verband met de ernst van de gevolgen van het coronavirus, voorlopig geen clubavonden meer te houden om zodoende het risico van besmetting op de damclub uit te sluiten. We moeten ons realiseren dat, naast het besmettingsgevaar voor kinderen dat zeker geldt voor onze oudere leden. Voorlopig dus geen clubavonden /onderlinge competitie meer tot 1 april a.s., daarna zal het bestuur zich beraden wat verstandig is om te doen. Onze gezondheid gaat nu eenmaal boven het plezier wat we van de damsport hebben.

Het kabinet heeft gisteren besloten de beperkende maatregelen te verlengen tot en met 28 april 2020 en dat betekent dus ook in ieder geval geen dammen tot die datum.

namens het bestuur van DCW,

Johan Mulder