12 jarige Kyra van Driel uit Heiligerlee 3e bij Groningse titel sneldammen

De Provinciaal Groninger Dambond (PGD) organiseerde vrijdagmiddag 13 mei het Provinciaal Gronings kampioenschap sneldammen voor jeugdspelers. In de pupillen categorie pakte de 12 jarige Kyra van Driel uit Heiligerlee een keurige 3e plaats. Plaats van handeling was het Kostverlorenkwartier in de Groningse wijk Kostverloren. De pupillen geboren in 2003 t/m 2005 werkten 7 ronden af onder een speeltempo van “Fischer 5+5”. Kampioen werd hier Max Doornik uit Groningen. Kyra van Driel en Sil Bols uit Groningen stonden samen op een gedeelde tweede plaats, waardoor een extra wedstrijd nodig was. In deze barragepartij toonde Sil zich de sterkste en pakte het zilver, dit ten koste van Kyra.

12 jarige Kyra van Driel uit Heiligerlee     3e bij Groningse titel sneldammen

12 jarige Kyra van Driel uit Heiligerlee
3e bij Groningse titel sneldammen