Schultingbokaal voor Gerco Lubberink en Arthur Kalverboer

Bij de Oost Groninger Dambond zijn Arthur Kalverboer uit Bellingwolde en Gerco Lubberink uit Winschoten er in geslaagd, beslag te leggen op de “Schultingbokaal” in respectievelijk hoofd- en 1e klasse van de viertallencompetitie. De “Schultingbokaal” is eind vorige eeuw door Eise Schulting uit Bellingwolde in het leven geroepen voor de spelers die in zowel de hoofd- als eerste klasse van de OGD, individueel de meeste punten scoren. Arthur Kalverboer spelend bij hoofdklasser Rhederweg deed dat met 9 punten uit 6 partijen. Gerco Lubberink kwam in het viertal van Winschoten 2 in de eerste klasse tot 14 punten uit 8 partijen. De prijzen werd uitgereikt op de ledenvergadering van de OGD in Winschoten.

Winschoten 2
Het basis viertal van DC Winschoten bestond in principe uit Dirk Wammes, Harm-Thijs de Boer, Anne Snoey en Wijnold Broekema. Gerco Lubberink en Ben Dekens waren de invallers.
Het 1e team bestond in principe uit Frans de Groot, Jacob de Groot, Marchinus Mulder en jan Starke. Reservespelers waren hier Ben Haan en Ben Dekens.