Janick Lanting uit Bad Nieuweschans geslaagd voor damdiploma Wiersma wit

De 9-jarige Janick Lanting uit Bad Nieuweschans is woensdagmiddag 8 maart in het gebouw van SV Bovenburen in Winschoten geslaagd voor zijn damdiploma “Wiersma wit”. Als lid van Damclub Winschoten had Janick in “no time” zijn eerste Van der Wal damdiploma op zak. Daarna volgde de Wiersma cursus. Nadat Janick de kennis van het eerste deel onder de knie had, kon aan het proefexamen worden deelgenomen. Toen dat positief was kon het echte examen worden gepland. Met vlag en wimpel legde Janick Lanting het examen af en kon daarna uit handen van voorzitter Ben Haan het felbegeerde diploma in ontvangst nemen. Ondertussen is Janick bezig met het tweede deel van de Wiersmacursus, het zogenaamde “Wiersma zwart” gedeelte. IMAG1002